søndag 5. mars 2017

Pinnebrød

Pinnebrød


I nydelig vårsol er det kjekt å kjapt kunne forberede utendørsmiddag. Idag skal vi ikkje gå glipp av ein einaste solstråle; vi hiver ihop pinnebrøddeig, pakkar i sekken ilag med grillpølser og begir oss ut i det fri :-)

1 kg økologisk mjøl
1 ts (himalaya-)salt
2 ts (rårør-)sukker
1/2 ts bakepulver
1/2 ltr vatn eller heilmjølk

Deiga skal vere fast, men ikkje tørr. Regulèr til passe deig med litt meir mjøl/vatn.
Bland alt, putt i tett boks eller pose og - ut på tur! :-D

~~~~~~

Trill lang pølse, tvinn deiga rundt ein pølsepinne (med eller utan grillpølse), og grill over bål. 

Kan blandast i deiga: reven ost, oregano, kvitløk, urter og/eller anna krydder.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar